"MIG KROSSAR DU ALDRIG"

- min resa från att överleva till att leva! (pris inklusive frakten)

Mig krossar du aldrig är en gripande och inspirerande livshistoria om entreprenören och lyckoexperten Anna Pugacova, vars resa från barnhemmet i Lettland till framgångsrik affärskvinna berört många. Född in i en missbruksfamilj blev Anna och hennes syskon tidigt omhändertagna av socialen och placerade på barnhem. Vid nio års ålder började den fysiska och psykiska misshandeln när Anna placerades hos en fosterfamilj. När en lärare tre år senare äntligen slog larm hade hungern, slagen och det hårda arbetet nästan krossat henne. De men som uppstod efter dessa år kom att följa Anna genom uppväxten och gjorde livet till en ständig kamp, men drömmen om att en dag få leva ett lyckligt liv gav henne mod och drivkraft att kämpa för sin framtid. Detta är en berättelse om att vända sina rädslor till drivkrafter och att aldrig sluta slåss för sina drömmar.


”När hennes ögon svartnade förstod jag mitt misstag men det var för sent. Istället för att ge mig en utskällning eller ett slag över ansiktet sträckte hon sig efter tekannan som stod på bordet. Innan jag visste ordet av kände jag den varma drycken rinna över mitt huvud och ner över mina axlar. Den var inte brännhet, men het. Med tårarna svidande bakom ögonlocken hörde jag hur de andra började ta för sig av maten. Allt medan teet droppade från mina hårtestar och värmen ersattes av kyla fick jag tyst sitta kvar och titta på när de andra åt.” 

Det kan kännas som att andra kan knäcka dig och att ditt liv ligger i spillror. Ditt sinne, din kropp och allt du anser att du är, kan kännas trasigt och värdelöst.

Det som händer sedan är en verklighetsbaserad berättelse som handlar om att ta chanser, se möjligheter, våga möta sina rädslor och orka gå hela vägen även om man känner ibland för att stanna och ge upp och tron och längtan om en bättre framtid.


"MIG KROSSAR DU ALDRIG" 

- min resa från att överleva till att leva

KÖP NU!

RECENSIONER

"En sak som jag tänkte på mycket var ditt sätt att berätta och uttrycka dig. Hur du kunde nyansera, ändra tonläge och verkligen förtolla oss i det du ville förmedla. Jag kan nog svara för alla i rummet att vi hade kunnat sitta i timmar och lyssnat. En människa klarar ca 20 min att ta in fakta sedan orkar man inte lyssna. Men ditt sätt att berätta och de små utstickarna du hade och ändå kunna hålla kvar tråden var imponerande. Du fick mig att känna mig trygg. Med det menar jag att du kändes självsäker och mogen i det du berättade. Du kändes stark och modigt över det ämne och den verklighet du berättade och jag känner mig privilegierad som fått ta del av en del av dig så öppet och ärligt. Fortsätt vara du och gör som du gör det funkar mer än utmärkt och du påverkar och berör mer än du tror. En toppen kväll som verkligen fick mig att börja tänka och fundera på livet. Tack Anna!!"
- Sandra Ökvist, Luleå kommun


"Hej Anna! Tusen tack för din föreläsning på AW. Jag kunde inte svara igår utan kände att jag måste samla mig och alla intryck jag fick. Det är helt otroligt att du idag är den glada, lyckliga och varma person som du är, med tanke på allt hemskt du varit med om i din uppväxt. Jag önskar att fler få ta del av din berättelse, helst live. Du skulle fylla Kulturens Hus stora sal som rymmer 1000 personer. Skolor med elever behöver också få ta del av din berättelse. Det finns säkert organisationer i Sverige som vill bidra till att du får betalt för att berätta om din resa. Din berättelse är så oerhört emotionell, du berör från djupet och det rann många tårar från mina kinder men hjärtat är med hela vägen. Det var mycket kärlek i rummet. Du är en ängel bland oss. Tusen tack fina Anna och stort lycka till framöver."
- Maria Söderberg,
DARE HR Consulting AB


Beställ boken "Mig krossar du aldrig" genom att klicka på knappen nedan.

Beställ nu!
Anna Pugacova
Anna Pugacova
Lyckoexperten

Om mig

Anna Pugacova är föreläsare, mental coach och författare och bor i Luleå med sin sambo och två bonusbarn. Hennes vardag består av att driva sitt företag, baka kanelbullar, skratta mycket liksom att göra världen lite bättre genom inre styrka, medmänsklighet och grundprincipen allas lika värde. Hon är en så kallad Daymaker vars definition är “a person who performs intentional act of kindness with the intention of making the world a better place”.

En Lyckoexpert helt enkelt!

Varje vecka skriver Anna inspirerande nyhetsbrev och skapar kostnadsfria kurser för att så många som möjligt ska kunna ta del av hennes motivation och inspiration. Hitta mer information om hennes kurser, nyhetsbrev och kommande evenemang på: www.annapugacova.com

Om du har frågor eller vill dela med dig av dina upplevelser och känslor efter att du läst denna bok, skicka ett mejl till: info@annapugacova.com

Du kan träffa mig IRL på Varvsgatan 41 Hamnhuset, 972 32 Luleå