MANIFESTO 2019

- Från vision till plan

Du kan inte tänka dig till en förändring - du behöver göra något för att den ska ske.
Fastna inte i tänkandes-fas och istället take action and go for it!
Jag vill hjälpa dig att go out there and change the world! Men för att det ska vara möjligt - behöver du att förändra ditt eget liv först!

🙋‍♀️Jag vet att du har drömmar och mål.
🙋‍♀️Jag vet att du har något du längtar efter och ser framemot.
Ibland tänker du på det varje dag men ibland rinner det bara ut i sanden på grund av vardagen och alla andra måsten...

🤔Varför är det så? Du vet svaren mycket väl.

➡️När du väl kommer hem efter jobbet så orkar du inte ta tag i det DU drömmer om. Partner, barnen, hussysslor tar upp dina tankar och din ledighet. På jobbet är du fullt fokuserad och vill göra ditt absolut bästa.

😴Men på kvällen när alla väl har gått och lagt sig. När dagen är slut och mörkret tagit över och sista lampan är släckt så vrider du och vänder dig i sängen. Tankarna håller dig uppe. Du skulle vilja så mycket men… ❤️ Och så går dagarna förbi som sen blir till veckor, månader och år. Tills nya året ringer in igen och du tänker extra mycket på dina mål och drömmar igen...

⛔VAKNA! ⛔Det är bara en tråkig dröm som kanske inte skiljer sig så mycket från din verklighet idag. Men vet du vad - det KAN bli annorlunda!

Hur?

💪Dina drömmar och mål behöver en fast grund- en struktur och en plan. Det är som att ha en pussel som till slut blir en bild. Pusslet är dina drömmar och mål. Bilden är dina framtida resultat. För att nå dit behöver du en plan.

🤗Ta med dig allt det du tänkt, drömt och fantiserat om. (Hur galet det än låter)
Allt från relationer till jobbet. Hälsa och kost. Personlig utveckling och ekonomi. Kollegor och hemmasysslor. Resor och hobbyer. Självkänsla och kärlek. Mental styrka och ledarskap. Middag och frukost.
ALLT du vill och drömmer om att förändra och uppfylla under år 2019. 🎉🙋‍♀️😊

➡️Ta med dig ett öppet sinne.
➡️Vi syns på Varvsgatan 41 våning 5
➡️Föreläsning + workshop + arbetsmaterial + fika ingår
➡️Pris: 250 kr
➡️Platser: max 10 personer

Anmäl dig här: https://annapugacova.thinkific.com/enroll/418074?price_id=436737

Vem är jag? Jag är mest känd som Lyckoexpert eftersom det är jag som kan ge dig det du önskar: energi, frihet, glädje och även verktyg och strategier hur du kommer dit du vill vara.
Jag har jobbat både med privatpersoner och företag. Coachar, föreläser, utbildar och sist men inte minst skriver en stark och inspirerande livshistoria som blir en bok. Jag är personlig i mitt bemötande och ser varje människa som en unik individ. Jag tror på dig och att du kommer att uppnå dina drömmar och mål, stora som små. Allt är möjligt med dom rätta verktygen, strategierna samt glädje och energi. Att ha det roligt är jätteviktigt!

Klicka på knappen nedan. 

Jag vill vara med!