Detta är en inspirerande föreläsning och arbetsbok av 

Lyckoexperten - Anna Pugacova

Lycka behöver inte vara ROCKET SCIENCE 

Def. ROCKET SCIENCE - noun: rocket science - something very difficult to understand.

Nu när du vet att lycka inte behöver vara något komplicerat och svårt att förstå vill jag dela med dig den enkla och roliga vägen till ett glädjefyllt liv.

Under den här föreläsningen kommer jag att lära dig hur du blir lycklig på ett enkelt och roligt sätt. 

Detta kommer jag att göra genom att dela med mig de 3 vanligaste lycko-fällorna och mitt första och allra bästa tips på vad du ska göra för att undvika dem! Dessutom får du även en workbook. MEN innan vi går vidare måste du och jag enas om en sak - att jag bestämmer över min egen lycka (och olycka!)

Här vill jag dela med mig ett citat som säger det ännu bättre:

”Alla tänker på att förändra världen men ingen tänker på att förändra sig själv!”


Men inte du - du vet att du bestämmer över din egen lycka och olycka och kan bestämma vilken stund som helst att ändra på din situation eller känsla.

Nu är det dags att gå till de 3 vanligaste lycko-fällorna som många av oss faller i …

Vilka är de?

Liquid error: internal

Kursen innehåller:

  • 1

    Finn din lycka!

    • VIDEO föreläsning "Även en blind höna..." (video)

    • PDF Arbetsbok 15 sidor

    • Presentation från dagens föreläsning

Liquid error: internal

Genom åren har jag spenderat nästan 500 000 kr i personlig utveckling, självhjälp, coachning och fysisk och mental utveckling. Böcker, kurser, seminarier, resor och framförallt min egen livsresa och erfarenhet som jag har skaffat mig genom att jobba med hundratals privatpersoner och tiotals företag under alla dessa år!Jag har åkt  runt om i världen - Europa, Sverige och yes även USA. Jag har träffat, jobbat med och köpt och gått kurser hos stjärnor som Tony Robbins, Wim Hof "The Ice Man", Marie Forleo, Denise Duffield Thomas, Joseph McClendon III, Carolyn Rim, Joanna Hunter etc. 


Men grejen är att jag inte vill att du ska behöva spendera 500 000 kr för att få en chans att vara lycklig. Du får ta del av och uppleva en del av min kunskap och erfarenhet utan att behöva spendera 500 000 kr eller åka landet eller världen runt.