MJUKstart

- Lär dig att ta hand om dig själv lite bättre.

Varje dag möter jag kvinnor som vill ha mer av livet. (Inklusive mig själv) MER av GLÄDJE, ENERGI, RO, MOD, RELATIONER, KÄRLEK, TILLIT etc. Varje dag får jag mejl, meddelanden, kommentarer och samtal från kvinnor som som LÄNGTAR EFTER att:
 - Upptäcka vad de vill
- Sluta vara till lags

- Hitta den inre kraften
- Våga säga ifrån
- Våga säga JA och NEJ
- Våga ta plats och synas

- Orka att vara en bra mamma, partner, kollega, kompis och samtidigt förverkliga sig själv och sina drömmar
- Prioritera sig själv

- Ha mer ordning och struktur
… och så mycket mer!


Men jag har dåliga nyheter. Tyvärr är detta ingenting som man får i julklapp oavsett hur mycket du än önskar det.
(Skyll på Tomten)

Det är något som vi kan GÖRA för att BLI: fria, modiga, självsäkra, energiska, glada, stressfria, kraftfulla,  etc.
Du blir det du gör och inte det du ÖNSKAR att vara.

Jag vill se DIG att LYCKAS med det du GÖR och det du ÄR! DU har inspirerat mig att hjälpa ännu fler kvinnor att få känna glädje, ro, stolthet och energi i sin vardag. Att älska och acceptera sig själva. Att uppnå framgång i alla områden i ditt liv utan att känna stress och press.

Därför gör du det annorlunda i år och välj dig själv FÖRST.


Låg självkänsla och negativa tankar...
“Jag lärde mej att rutiner behövs för att få hjärnan att tänka positivt. Min självkänsla förändras, jag ser vad jag egentligen gör, kan och är värd.
Anna har så inspirerande och har många verktyg att ta till för att vi andra på ett genomförbart sätt ändrar sina vanor. Jag kommer att fortsätta använda det. Rekommenderar starkt denna utmaning till alla."

Maria Hellström
Umeå

Jag vill verkligen se DIG att sluta sabotera din egen väg till lycka och framgång. SLUTA låta andra styra och bestämma över dina tankar, känslor och handlingar.

Det är dags att säga:

STOPP för låg självkänsla, lågt självförtroende och låg energi.

STOPP för konstant oro, stress, ovisshet, oklarhet, dåliga vanor samt negativa och destruktiva tankar, känslor och upplevelser.
INTE ETT ÅR TILL!

När motgångar inträffar...
“Anna är mycket skicklig och inspirerande, glad och kunnig. Och den egna erfarenheten gör att det känns att hon pratar från hjärtat. Ni får lära er många nycklar som ni kan använda livet ut, små knep att komma ur det som känns jobbigt för stunden... Jag rekommenderar Annas kurser av hela mitt hjärta, hon delar med sig av så mycket bra och nyttig kunskap för att hitta lyckan inombords. Hon er en otroligt engagerad kursledare och sprider så mycket glädje omkring sig. Tack Anna för en mycket lärorik kurs”
Marléne Áuna Hedman
Ammarnäs


En kurs som ger resultat...
“Jag är så otroligt tacksam över dig Anna, så roligt det har varit dessa dagar. Du har verkligen förmågan att inspirera och entusiasmera. Du ger bra coachning och feedback. Tack fina Anna som hjälpte mig upp på spåret och såg till att jag kom framåt. Hoppas det blir fler härliga events/grupper att delta i. ”
Kursdeltagare
Gällivare kommun


Starta ditt nya år och ta hand om dig själv lite bättre med MJUKstart.

Nyckelord: ÅTERHÄMTNING, PRIORITERINGAR, DU, MJUKT, SAKTA.

När? Starta din resa en valfri dag när du anmält dig. 

Detta ingår:

  1. Handlingsplan och arbetsmaterial ingår
  2. Hälsa, Lycka och Välmående är inget flummigt. Därför inkluderar jag även FAKTA och FORSKNING som handlar om just det.
  3. En privat medlemssida
  4. Facebook-stödgrupp
  5. En pdfbok - ”Ett nytt liv på 30 dagar”´
  6. En videoföreläsning - ”Lyckans Vanor" 

Jag vill MJUKstarta mitt 2019!

Gör din första inbetalning här

Genom åren har jag spenderat nästan 500 000 kr i personlig utveckling, självhjälp, coachning och fysisk och mental utveckling. Böcker, kurser, seminarier, resor och framförallt min egen livsresa och erfarenhet som jag har skaffat mig genom att jobba med hundratals privatpersoner och tiotals företag under alla dessa år!Jag har åkt  runt om i världen - Europa, Sverige och yes även USA. Jag har träffat, jobbat med och köpt och gått kurser hos stjärnor som Tony Robbins, Wim Hof "The Ice Man", Marie Forleo, Denise Duffield Thomas, Joseph McClendon III, Carolyn Rim, Joanna Hunter etc. 


Men grejen är att jag inte vill att du ska behöva spendera 500 000 kr för att få en chans att vara lycklig. Du får ta del av och uppleva en del av min kunskap och erfarenhet utan att behöva spendera 500 000 kr eller åka landet eller världen runt.